Free Web Hosting

PIKNIK NA ZVEZDARI

 

Jednog toplog letnjeg jutra, brineta i plavusa su gledale TV Palmu, u stvari neki video novokomponovane "narodne" muzike gde gnusni ciganin mulja lepe belkinje.
"Ovo je divno!" izjavi Natasa.
"Nije bitno dali obmanute Srbe ponizavaju a raspustene Srpkinje jebu crnci ili cigani--bitno je da zatrujemo ovaj narod, unistimo belu rasu," doda Duska pa onda jos rece, "Uh sto bih volela da nas naguze arapi..."
"Ili psi!" upade Natasa, "jer mi sistematski zaludzujemo nase muskarce da oponasaju pedere a obozavaju sve ne-Evropsko da bi na taj nacin suptilno pomogli crncima i ciganima da povale sto vise razvratnih Srpkinja. Bilo ko ili bilo sta samo ne beli muskarci--je nas moto."
Tog trenutka neko zazvoni. Duska skoci na noge lagane, otvori vrata kad tamo tri grozne crncuge koje su Duca i Naca cesto susretale po mnogobrojnim diskotekama sto su otvorene u Beogradu sa perfidnim ciljem promovisanja afrikanizma ili kao kultna mesta za obozavanje to jest sastajanje sa nigerima. [Na primer: Plato, Jazzbina, St. James Club, Prostor, Bus, KST, Elington Club, SKC, Omen su samo neki od tih banalnih centara za sumanute ljubitelje crnih penisa.]
Celo popodne dve afrobule i tri majmuna su se ljubili i plesali uz turbo-folk ili rock & roll (jer u sustini to je jedno te isto afro-azisko sranje); kad u trenutku zanosa Natasa kleknu pred crcugom, izu mu cipele, skinu carape to poce da mu ljubi noge, lize smrdljiva stopala, sisa prste. Za to vreme brineta se intenzivno zvalavila sa drugim afrikancem; dok je treci seo iza Nace i silno joj muljao grudi. Obustavivsi samo za trenutak oralne aktivnosti, bestidna Duca ushiceno izjavi--o sebi i Natasi--kako je ovo svrha njihovog postojanja: da se apsolutno potcine crncima te da ih neprikosnoveno sluze, budu iskoriscene radi unistenja Srpskog naroda te celokupne bele rase i kulture (sto se moglo jasno videti i po njihovim morbidnim nastupima na Televiziji Beograd). Nesputavajuci svoje strasti i ljubav prema camugama, dve spermuse brzo skinuse odecu pa popusise afro-divljake pre no sto ovi pocese da ih bahato rasturaju. Punih sat vremena svako se tucao sa svakim uz bucnu riku i stenanje. A po zavrsetku razdrndane picke poruce majmunima da ce ih povesti na Zvezdaru. Te obukose se i taman stupise u hodnik kad Duska naidze na jednu plavu klinku sa zelenim ocima koja tek sto je napunila sedam godina. Balavica je bila prelepa! Imala je vitak stas, svetlu put i crveno zutu haljinu koja je iticala njenu zestveenost. Ne oklevajuci ni trenutak velika plavusa zgravi malu sa namerom da i nju povede u park... Cuvsi pometnju na stepenicama, a posto su predhodnog sata slusali simfoniju uzdaha iz susednog stana, klinkini roditelji otvore vrata te sa zadovoljstvom konstatuju da njihovo driste se nalzi u drustvu dve nastrane kurve i tri crncuge; (naime, kao svi roditelji, i oni su revnosno gledali televiziju, slusali radio, isli u skolu a povremeno u bioskop ili pozoriste) te sa ocitim zadovoljstvom pristase da dve razvratne afrobule povedu njihovu cerkicu na piknik.
Cekajuci autobus, spomenute mazohisticke pizde bi se flagrantno blamirale sa nigerima jer kao sve zene Duca i Naca su uzivale samo u jednoj stvari vise od totalnog ponizavanja a to je totalno ponizavanje u javnosti! Usavsi u autobus #65 dve kurvestine bi i dalje drzale ruke sa crncima jer kao svim mazohistima: zenama nikad nije dosta ponizavanja. Kod instituta Pupin raspustene belkinje sa odvratnim crncugama sidzu te upute se malom stazom u sumu. Na jednom mestu, okruzenom zbunjem i drvecem, Duska raspostre cebe. Natasa zbaci svoju odecu--sve izuzev najlon carapa (koje ona redovno oblaci iskljucivo radi afrikanaca)--pa rasiri noge. U iscekivanju tri nigera da je nabodu, ona se okrene klinki te izusti, "Gledaj mala i uci se!"
"Baga baga," porucise crnci, tog trenutka, te ne gubivsi vreme zapcese jedan po jedan rokati popaljene bludnice, svrsivsi u ili po njoj. Pritom sa vidnim uzbudzenjem Duska i njena komsinica podigose suknje, zavukose ruke u gace pa pocese masturbirati...
Posto su se sva tri afrikanca izredzali pojedinacno na Natasi i posto je one bila polirana sa tankim slojem sperme: crncuge nasrnu u isto vreme na nju te zapuse joj sve rupe, uz svesrdnu podrsku dveju gledateljki. Posle ovog punjenja Natasu je zadesila poprilicna kolicina ljigave supstance, narocito njeno lice. Tad jedan crnac poce spontano da pisa po njoj a ostali mu se potom pridruze dok Naca zapoce cviliti od uzivanja. Jedva da su okoncali sekvencu urinalnog praznjenja a Duca se priseti da u piknik korpi imaju nekoliko flasa sa picem. Mala plavusa prekine onanisanje na kratko te doturi boce afrikancima koji ih polako popise dok tri picke bestidno mastrubirase u iscekivanju sledeceg zalivanja.
Ovaj put proces je bio korigovan. Divljaci uz dve gledateljke ispraznise tecnost iz svojih tela u isto vreme i skoro udavise jadnu nimfo-muljaru koja mazohisticki otvori usta te pokusa ocajnicki da proguta sto vise moze pisacke. Odmah potom, za sledecu seansu troje afrosa opkolise plavusu pa izdrkase po njoj. Tek sto se zadnja kap sperme slegla a jedan od nigera stade iznad Nace te poce srati po njoj, usput ispustajuci neke cudne zvuke: "baga baga!" Ovaj neocekivani obrt dogadzaja stvori neopisivu neopisivu potrebu za urlanjem ne samo kod nemorlane plavuse nego i kod dve, isto tako bludne, gledateljke. Uskoro preosteli majmuni pridruzise se u sranju po Natasi. Obavivsi posao, jedan po jedan oni sednu na njena usta da bi im ona ponizno polizala uprljano dupe. Posle toga camuge pcnu ponovo da vrse veliku nuzdu ali i da jedu hranu iz piknik korpe kao i sve insekte ili gustere na koje bi naisli. Za to vreme izopacene drolje su toliko vristale i onanisale da su uznemirile sav zivotinjski svet u sumi: ptice bi panicno letele i cvijukale, zecevi bi skakali u konfuziji, veverice krestale i padale sa drveca, psi zavijali, crnci mahnito rikali i srali. Ovo je bila, po svim standardima, ekstremno bizarna scena te glupavi divljaci su pomislili da se nalze u dzungli: gde su takvi zvuci uobicajna pojava i gde su mundovi hrana za lavove, krokodile, tigrove, leoparde te otale zveri. A posto je buka postajala sve veca uspaniceni crnci su se uplasili da ce ih neka neman pojesti pa su jos vise poceli da seru; a sto su vise srali to su kalasture glasnije vristale te buka postajala sve nesnosnija, a o smradu da i ne govorimo... Na kraju ove neopisive pometnje Natasa je bila zatrpana u govnima, crnci su se onesvestili od straha i iznemoglosti, dok su se brineta i njena komsinica totalno izbezumile.
Po svrsetku nezaboravnog piknika na Zvezdari dve razdrndane muljare i klinka su se oprostile od majmuna. Na rastanku kalastura Duca kleknu pred nigerom i kaza da, iz ogromne ljubavi prema Africi, sa najvecim zadovoljstvom i uz asistenciju polirane klozetare Nace, ce inicirati opstu ofanzivu protiv Evropske Civilizacije te raditi na dodatnom zaludzivanju, indoktriniranju, trovanju, obmanjivanju, manipulisanju--ionako vec sludzene--Srpske dece; te u tu svrhu ce koristiti emisiju na Trecem Kanalu samo za njih pod nazivom "Vodicu Te Gde Crnci Mogu Da Te Napune" ili u skarcenom obliku "Vodicu Te..." Tada puzeci, sa suzama u ocima, Natasa dodze pa zagrli afrose porucivsi im da ih mora upoznati sa njenom mladzom sestrom a mozda i sa kevom.
"Baga baga," kriknuse tamni divljaci i pobegose na prvo drvo.

[Sto se tice razvaljene kenjare Skupek, ona tog sudbonosnog dana nije bila--na njenu veliku zalost--na Zvezdari; ali kako ona voli da kaze: "Kad koalicija zla zavrsi zapoceti posao, svi Srbi ce biti pederi a sve Srpkinje ce jebati iskljucivo crnci, arapi, cigani... Stoga cilj medija je da im namesta klinke da nabodu... Mi cemo istrebiti tupave Srbe pre no sto budale shvate sta se dogadza!"]

[Napokon, u vezi svega ovog, D.G. je imao ovoliko da kaze: "Kad dodze vreme za obracun, niko sa televizije nece ostati u zivotu; izuzev odabranih picki koje ce zazaliti sto su ikad bile rodzene! S njima cu se ja licno razracunati... Izrod i neprijatelje Srpskog naroda, bele rase i kulture mogu vrsljati neko vreme ali njima spasa nema! Jer ja se jos uvek samo zagrevam; a Gnev Drevnih Bogova je moja misija!]

(14-VIII-95)

 

NAZAD

INDEX STRANA